Privé Cursus/Les:

Wil jij graag op een snelle, leuke en effectieve manier de Spaanse taal leren? Kies dan voor ons privéles pakket. In dit pakket zitten alle benodigdheden voor de cursus inbegrepen inclusief 10 betaalde lesuren. Hierna betaal je per extra les die je nog nodig hebt voor je onze cursus met succes hebt afgesloten. De cursus die wij bieden is recht door zee, geen zinloze randzaken maar gewoon leren wat belangrijk is en binnen 10-15 lessen kun jij jezelf met gemak redden in ieder Spaanstalig land. Wij concentreren ons op de dingen die belangrijk zijn, dat lijkt misschien logisch maar bij de meeste cursussen is dit niet het geval. Daar wordt men platgegooid met informatie die niemand kan verwerken zonder kennis van woordenschat en zinnen en gaat men veel te diep in op randzaken als cultuur en infra. Leuke onderwerpen maar niet relevant voor iemand die zo snel mogelijk, zo goed mogelijk deze prachtige taal wil leren. 

 

Daarom werken wij met een eigen ontwikkelde methode waarbij we garanderen dat als jij je er volledig voor inzet, je binnen 10-15 lessen een aardig woordje Spaans spreekt. Geen nutteloze rand informatie, maar gewoon het opbouwen van jou woorden schat, zinskennis en de belangrijkste grammatica regels. In onze ogen bij elke taal de sleutel tot succes!

 

- Het Privé les pakket kost €375,- dit betreft 10 lessen inclusief lesmateriaal. Wilt u dit pakket volgen met 2-of meerdere personen dan betaald u per extra persoon €125,- extra. De vervolglessen na de eerste 10, worden gerekend aan €35,- per les en €10,- per extra persoon.

 

Aanmelden kan via ons aanmeld formulier.

Groepscursus:

In het najaar van 2019 organiseren wij verschillende groepscursussen op verschillende locaties. Het doel van deze groepscursus is om met hulp van elkaar, en onze uiterst efficiënte les methode na 8 lessen een prima woordje Spaans te spreken. Voor de groepscursussen geld het zelfde principe als bij de privé cursus. Geen zinloze randzaken, maar belangrijke efficiënte theorie waar je echt wat aan hebt en waar je wat van leert. 

 

Samen met je vaste groep volgen we onze methode tijdens 8 interactieve lessen. Hierbij proberen we de termen efficiëntie, plezier en kwaliteit zo veel mogelijk samen te laten komen om te zorgen dat jij na 8 lessen terugkijkt op een plezierige cursus met 110% resultaat! De lessen zijn in kleine groepen van max. 7 personen.

 

De prijs voor deelname aan onze groepscursus bedraagt €250,- voor 8 lessen van 1,5 uur, inclusief lesmateriaal. Voor de locaties en start data van onze groepscursussen zie onder staande. Aanmelden kan via ons aanmeld formulier.